Over AgroBox

AgroBox is dé online facturenservice voor de food-agri sector.

AgroBox is de nieuwe naam voor Z factuur, de elektronische facturatiedienst van UnifiedPost die al enige jaren operationeel is in de food-agri sector in Nederland.

Sind december 2015 is ZET solutions onderdeel van UnifiedPost.

UniLogo Unifiedpost GroupfiedPost is een Business-Process-as-a-Service provider (BPaaS). Wij ontwikkelen transactionele software met als doel om multi-stakeholder processen en bedrijfsprocessen op basis van documenten op continue basis te verbeteren. UnifiedPost biedt een complete technologieportfolio aan voor identiteits- en documentbeheer, betalingen, betalingsbeheer en app-winkels met waardetoevoegende diensten. We ondersteunen bedrijven en B2B-communities. We bieden hen alledaagse oplossingen aan zoals facturatie, maar ook complexere oplossingen zoals ‘FinTech’ waardoor bijvoorbeeld handelsfinancieringdiensten mogelijk worden (bijv. dynamische kortingen en facturen). In tegenstelling tot veel point-solution-providers, is UnifiedPost de one-stop-shop voor het stroomlijnen van uw financiële waardeketen.

Interessante feiten en cijfers over UnifiedPost:

  • 210 FTE in de Benelux en Oost-Europa
  • 200M documenten verwerkt per jaar
  • Fantastische klantenreferenties vanuit verschillende sectoren
  • Licensed Payment Institute UnifiedPost streeft ernaar de nummer 1 solution provider in Europa te worden die transactiepoorten ondersteunt in verschillende industrieën en B2B (2C) -gemeenschappen.

Inschrijven voor de nieuwsbriefCopyright 2020 AgroBox - Voorwaarden & Privacy - Contact