Agrovision

AgroVision levert programma’s voor management en boekhouding voor de agrarische ondernemer in binnen- en buitenland. Voor de agribusiness biedt AgroVision hoogwaardige ICT-oplossingen. De agrarische software van AgroVision is niet alleen praktisch, maar ook altijd up-to-date. AgroVision speelt in op ontwikkelingen in de agrarische sector, de gewijzigde regelgeving en de wensen en suggesties van de gebruiker.

Mifas Online

Naast de technische gegevens van de agrarische onderneming, biedt AgroVision ook een pakket aan voor de financiële administratie: Mifas Online. Mifas Online stelt de agrariër in staat om zijn financiële administratie geautomatiseerd te laten verlopen. Door de samenwerking met AgroBox kunnen namelijk alle facturen automatisch worden verwerkt. Papieren facturen worden door middel van een scan en herken functie ingelezen en als boeking opgeslagen in Mifas Online en tegelijkertijd in het online dossier van AgroBox. Facturen die per mail worden ontvangen, hoeven alleen maar doorgestuurd te worden naar het online dossier. Op deze manier zijn alle facturen op één centrale plek terug te vinden en is het printen van facturen die per e-mail worden ontvangen verleden tijd. Ook het heen en weer brengen van mappen naar de accountant is niet meer nodig, de accountant kan gemachtigd worden door de agrariër om mee te kijken en te werken aan de administratie.

Daarnaast worden E-facturen (facturen die van oorsprong een elektronisch formaat hebben) rechtstreeks ingelezen in Mifas Online. Deze facturen komen zonder handmatige tussenkomst in Mifas Online en al aan de juiste grootboekrekening gekoppeld. Deze facturen hoeven alleen nog maar geaccordeerd te worden.

Starten met of overstappen naar Mifas Online

Wilt u gebruik maken van de voordelen van Mifas Online in combinatie met AgroBox? Meld u dan vandaag nog aan bij AgroVision of bel met 0570-664115. Bent u al klant bij AgroVision en wilt u graag weten wat de overstap naar Mifas Online voor u betekent? Bel dan met 0570-664115 zodat wij u kunnen helpen met de overstap naar Mifas Online

Inschrijven voor de nieuwsbriefCopyright 2020 AgroBox - Voorwaarden & Privacy - Contact