Waarom AgroBox?

AgroBox is veilig en betrouwbaar

Zoekraken van papieren facturen is met AgroBox niet meer mogelijk. Alle facturen blijven standaard gedurende 7 jaar bewaard. De facturen zijn alleen door u in te zien en worden opgeslagen op beveiligde systemen. In geval van brand of andere calamiteiten staat uw archief nog steeds veilig online.

De beveiligde toegang tot AgroBox is geregeld via het bekende “single sign on” systeem Z login. AgroBox is onafhankelijk van banken en accountants. U behoudt dus volledige controle over wie toegang heeft tot uw financiële gegevens.

Facturen en bonnetjes

Naast facturen heeft de ondernemer ook te maken met aanslagen van de belastingdienst en bonnetjes. Ook deze horen bij de financiële administratie. Ook deze documenten kunnen naar de AgroBox gestuurd worden. De gegevens worden niet herkend  zoals bij de facturen, maar u kunt deze documenten opslaan en beschikbaar houden voor u zelf of uw administrateur.

AgroBox maakt 100% elektronisch boekhouden mogelijk

AgroBox heeft – via het Simplerinvoicing netwerk – ook koppelingen met leveranciers van buiten de food-agri sector. Omdat deze leveranciers de facturen niet aanleveren in de Agroconnect-berichtenstandaard, converteert AgroBox deze berichten automatisch naar de gewenste berichtenstandaard van de ontvanger en levert deze wanneer gewenst af via een rechtstreekse koppeling met het boekhoudpakket van de ondernemer, of bij de accountant/administrateur als deze de boekhouding doet. AgroBox heeft bovendien standaard koppelingen met de binnen de agrarische sector meeste gangbare (boekhoud)software oplossingen.

AgroBox maakt 100% elektronisch boekhouden voor de agrarische MKB-er mogelijk.

Inschrijven voor de nieuwsbriefCopyright 2020 AgroBox - Voorwaarden & Privacy - Contact