Inmiddels ontvangen meer dan 22.000 gebruikers elektronische facturen via Z factuur, de facturatieoplossing die sinds 2008 beschikbaar is voor bedrijven in de food- en agri sector. Vanuit Z factuur-gebruikers horen we steeds vaker de volgende wensen:

  1. Men wil  één archief waarin ALLE facturen te vinden zijn; niet enkel die van de op Z factuur aangesloten verzenders
  2. Ondernemers willen facturen automatisch door kunnen sturen naar hun boekhoudpakket of naar de accountant die voor hen de boekhouding doet.

Met Agrobox is dit mogelijk. Door bovenop het gratis Z factuur-abonnement een aanvullend AgroBox-abonnement af te sluiten, kunnen alle facturen elektronisch in de boekhouding verwerkt worden. Al meer dan 800  MIFAS Online administraties zijn inmiddels aangesloten; Ook gebruikers van Snelstart, Exact en Yuki kunnen direct aan de slag. In de komende tijd worden bovendien koppelingen met nog meer boekhoudsystemen toegevoegd.

Boekhoudpakketten

Wat is AgroBox nu precies?

AgroBox een aanvullende dienst van Z factuur, om precies te zijn een Scan & Herken service voor alle facturen die u per e-mail of post ontvangt. Met AgroBox krijgt u alle facturen elektronisch in uw Z factuur archief. Deze kunt u dan via de koppeling met uw boekhoudsoftware automatisch doorsturen naar dit pakket.

Koppel AgroBox aan uw accountancyoplossing

Sinds AgroBox is geïntroduceerd als aanvullende dienst op Z factuur, krijgen wij tientallen aanvragen van accountancykantoren die meer willen weten over AgroBox of direct zelf ook met AgroBox willen gaan werken. AgroBox werkt al met een aantal accountancyoplossingen.

De belangrijkste reden daarvoor is dat bestaande oplossingen, die accountancy- en administratiekantoren gebruiken om facturen voor hun klanten te verwerken, wel om kunnen gaan met UBL-facturen (de landelijke standaard voor elektronische facturen), maar niet met het specifieke formaat van agro-facturen. AgroBox biedt, door een koppeling met de systemen van de accountant, uitkomst.

Voor AgroBox bestaan op dit moment koppelingen met de volgende softwarepakketten waar accounts mee werken: Accountview (Visma), Basecone-Twinfield, Basecone Unit4, Elvy, Snelstart, Mifas Online, Exact Online, Basecone-Exact.

accountancyoplossing

Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u zich direct aanmelden?  Klik dan hier.